Fauna deltei

Delta Dunarii este un adevarat paradis faunistic. Aici vietuieste 98% din fauna acvatica europeana

Flora Deltei

Reprezinta cca 1/3 din totalul de specii cunoscute in flora Romaniei

Plaja din Sulina

Este o plaja naturala cu un nisip de o calitate deosebita Cazare Delta, Cazare Sulina, Pensiuni Sulina,  Pensiuni Delta, Cazare Ieftina, Pescuit in Delta  Mare si Delta intr-un singur loc.

Transport

     Exista doua curse regulate care fac legatura intre Tulcea si Sulina, imbarcarea facandu-se la un ponton situat la aprox. 200 m de parcarea cu plata de langa autogara.

  • Exista mai multe curse rapide care pleaca in jur de orele 12.00 si ajunge la Sulina in 70 minute. Pretul este de aprox. 45 ron. Puteti verifica programul navelor rapide tulcea sulina pe www.naverapide.ro http://www.nave-rapide.ro

 

     • Al doilea vas este mai lent ( Pasagerul ) apartine firmei Navrom S.A. - Tulcea , parcurge distanta în aprox. 4 ore, dar dispune de bar, restaurant, la un pret de aprox. 7 euro/persoana. Plecarea se face la ora 13.30. Mersul cu vaporul este mai „plictisitor”, timp in care puteti admira frumusetile deltei.

ATENTIE: Orele de plecare se pot schimba, o informare in prealabil fiind absolut necesara! Pentru amanunte privind orarul vapoarelor si tarifele acestora, accesati http://www.navrom.x3m.ro

Daca veniti cu masina pana in Tulcea puteti sa o lasati in deplina siguranta in parcarea pazita aflata in centrul orasului (casa sindicatelor, hotel delta) sau langa autogara (aprox. 1 euro/zi)

In cazul in care doriti sa pescuiti este bine sa va achizitionati permisul de pescuit sau dupa caz sa il vizati. Aceasta se poate face la filiala A.J.V.P.S. Tulcea, situata pe str. Isaccea (langa o patiserie).

 

 

 
 
 
© Pensiunea Maxim